къде да купуват хапчета за екстракт от зелено кафе на зърна?


Какво е екстракт от зелено кафе на зърна?

къде да купуват хапчета за екстракт от зелено кафе на зърна?Кафе на зърна е наистина Бери. Вътре е семена, която се използва за направата на кафе, ние обикновено пият. Въпреки това фасул, пием са печени преди те да са на земята и след това се прави в напитка.

Когато чуете за зелено кафе на зърна, това са семената, които не са печени. Липсата на печене е това, което помага да могат да помогнат с получаване кльощава екстракта.

Тези зърна съдържат хлорогенна киселина, обикновено се нарича CGA съставка списъци в добавки. Това вещество е установено, за да блокира мазнините и така помага за увеличаване на теглото загуба процеси в тялото си.

Изглежда, че също така да помогне с въглехидратната абсорбция и да помогне за регулирането след хранене нивата на кръвната захар.

Щракнете тук, за да купуват Svetol екстракт от зелено кафе

Какво прави д-р Оз казват за зелено кафе на зърна екстракт хапчета?

Макар да е вярно, че той не ще и не насърчават конкретни продукти, доктор Оз говори за CGA като цяло. Неговия медицински екип извършва малък проучване, за да открият дали CGA наистина работи.

Те взеха една извадка от 100 жени, като някои от тях действително CGA и някои от тях плацебо. Жените бяха помолени да не се променя всички диетични или физически навици в хода на проучването и за поддържане на хранителен дневник.

След няколко седмици проучване установи, че жените, които взеха действително екстракт от зелено кафе на зърна губи средно 2 паунда, докато другите, които взеха плацебо губи средно по 1 паунд.

Докато изследването е по-скоро малки, изглежда да подкрепят убеждението, че CGA помогне на хората да губят тегло без диета или промяна на дейности.

Д-р Оз насърчава тези, които желаят да използват този екстракт да изглежда за някои неща при вземането на избора им:

 • Потърсете 45 % хлорогенна киселина в продукта за най-добри резултати.
 • Виж конкретно за GCA (което означава зелено кафе антиоксидант) или Svetol. Ако не е налице, гледам за различен продукт.
 • Приемаме без пълнител или изкуствени съставки.
 • Думата "чисто" често е просто маркетингова стратегия и не значи нищо; Игнорирай това.
Щракнете тук, за да купуват Svetol екстракт от зелено кафе
къде да купуват хапчета за екстракт от зелено кафе на зърна?

Как да отслабна помага екстракт от зелено кафе на зърна?

По същество екстракт от зелено кафе ви помага да проливането на мазнините чрез:

 • Блокиране на мазнини - мазнини блокиран са мазнини, тялото не може да използва за енергия.
 • Усвояване на въглехидратите - погълнат въглехидрати помага на тялото ви по-ефективно използване на наличните мазнини.
 • Регулиране на кръвната захар след хранене - регулирането на кръвната захар ще ви помогне да избегнете крайности, някои хора имат усещане, че или ги карат да консумират повече захар да поддържат техните възприемат нива на енергия или "катастрофата" някои хора се сблъскват, когато им захари намалее значително.

Основната идея е, че можете да вземете тези хапчета преди храна, за да помагат да се контролира и регулира функциите на тялото и все още яде диета, сте най-удобно да се консумират. Някои хора предпочитат да не увеличи дейността си нива или не дължи здравни проблеми.

Щракнете тук, за да купуват Svetol екстракт от зелено кафе

Препоръчителната доза & дневния прием на Mg

Можете да намерите различни дозировки за 200 mg, 400 mg или дори 500 мг. Въпреки това предложената дозировка от лекари като д-р Оз е обикновено:

 • Какъв тип: 400 mg
 • Колко: 3 пъти на ден
 • Когато: Около 30 минути преди хранене

На 30 минути ще позволи хапчето да работят по-ефективно, отколкото ако се хапчето, точно преди хранене или след хранене.

Обърнете внимание: 1200 мг на ден трябва да бъде вашата максимална прием!

Като се повече няма да помогне ускори процеса или да ви се отървете от лири по-бързо. Въпреки че това е оценен като билкови добавки и не е под егидата на FDA, тя все още е основно наркотик.

Затова трябва да спазва препоръките на дозиране и даде време да свърши работата си, така че можете да получите най-големи ползи в желанието ви да получите кльощава.

Само за 12 седмици: препоръчително е, че тази добавка се използва за период от максимум 12 седмици. Вие може да свали един месец или два и връщане към допълнението, ако желае.

Щракнете тук, за да купуват Svetol екстракт от зелено кафе
къде да купуват хапчета за екстракт от зелено кафе на зърна?

Ползите от екстракт от зелено кафе на зърна

В допълнение към преките ползи от хлорогенна киселина ще се насладите на по-добри нива на енергия защото мазнини, които тялото ви се нуждае за дневна енергия ще функционира по-добре, така че ще се съхраняват по-малко от тях.

Някои хора съобщават някои тревожност, но за повечето хора, това е управляем и не по-лошо от нерви, които се случват с кофеин напитки.

Разбира се, основната полза е, че можете да запишете приблизително 2 lbs седмично срещу половин килограм на седмица, която повечето хора опит по време на загуба на тегло. Процентът на 2 lbs седмично е лесно устойчиво.

Не забравяйте: Когато губим тегло по-бързо, ние сме склонни да върнат изгубен паунда след каквато и диета планът спира. Напротив когато правим това на разумна скорост нашите тела имат шанс да привиквам към промяната и устои борби.

Щракнете тук, за да купуват Svetol екстракт от зелено кафе
къде да купуват хапчета за екстракт от зелено кафе на зърна?

Фактор към смятам

Най-общо казано тези хапчета са безопасни за повечето хора да се използва, но има някои фактори, за да помисли преди началото на режим, който включва тази добавка:

 • Консултация с лекар: Посещение на лекар преди да започнете да осигури преди започване на вашето здраве е безопасен.
 • Поглед за вас захар нива: Диабетици трябва да говорите с лекаря си първо защото това вещество може да увреди техните лекарства. Тази добавка може да също така засегне начина, по който тялото ви обработва захари.
 • Проверете кръвното налягане: Лица, които имат проблеми с кръвно налягане или сърдечни заболявания трябва да говорите с лекаря си първо защото тези хапчета може да повиши кръвното налягане до опасни нива за някои хора.
 • Не по време на бременност: Екстракт от зелено кафе е обикновено безопасни за възрастни на възраст над 18 години, които не са бременни или кърмене.
 • Постепенно премахване: Когато или ако сте решили да спрете приема на тази добавка, вие трябва да го направите бавно. Спиране внезапно може да доведе до симптоми на отнемане.
 • Проверка за тревожност проблеми: Ако страдате от тревожни разстройства, може да искате да говорите с вашия доставчик на грижи, преди да започнете тази добавка, защото може да влоши симптомите.
 • Не знаете ли IBS: Тези, които страдат от раздразнителен черво синдром може да пожелае да се избегне тази добавка.
Щракнете тук, за да купуват Svetol екстракт от зелено кафе

Къде можете да намерите зелени кафе на зърна екстракт хапчета?

Има много сайтове (Amazon или GNC например), които предлагат тази добавка. Можете да го намерите в магазини за здравето и храненето.

Въпреки това се уверете, че да прочетете съставките според съветите, споменати в тази статия и не се заблуждавайте от добавки, които хвърлят всичко в, но на кухненска мивка.

Повече елементи, изброени в продукта по-малко влияние, тези хапчета ще има към целите си.

Опаковки: Ви като цяло ще откриете, че Екстрактът се предлага в бутилки, съдържащи 30 дена доставка. Онлайн можете да намерите специални оферти, които предлагат доставки за 90 дни.

Щракнете тук, за да купуват Svetol екстракт от зелено кафе
къде да купуват хапчета за екстракт от зелено кафе на зърна?

Какво казват потребителите за екстракт от зелено кафе на зърна?

 • Лесен за използване: жени и мъже, които са използвали притурката съобщават, че са приятно изненадани колко лесно е да поддържа техния режим. Те само трябва да вземат добавки три пъти на ден преди хранене, така че те не трябва да следват объркващо график.
 • Тревожност: Някои хора доклад някои нервност на първо място, но те съобщават, че те стабилизират след известно време.
 • Загубих обикновено 24 лири: повечето хора губи около 2 лири на седмица период от 12 седмици за общо 24 лири.
 • Зарежда: Те се чувстват по-добре, имат повече енергия и се чувстват по-уверени с телата си, също.
Щракнете тук, за да купуват Svetol екстракт от зелено кафе


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post